MRK logga

Bli medlem i MRK

Välkommen som medlem i Märsta Ridklubb.

• Alla som rider på ridskolan samt tävlande för MRK måste vara medlemmar. Medlemsavgiften ingår ej i ridavgiften
  • Medlemskap krävs även för att delta i klubbens aktiviteter och för att nyttja klubbens faciliteter.
  • På Svenska Ridsportförbundets förbundsstämma i maj 2013 tog beslutet att Svenska Ridsportförbundet ska upphandla och ha en gemensam olycksfallsförsäkring. Från och med den 1 januari 2015 kommer alla medlemmar i föreningar anslutna till Svenska Ridsportförbundet att omfattas av en olycksfallsförsäkring via sitt medlemskap. Mer information om försäkringen finns att läsa på vår hemsida.
  • Du får Ridsportförbundets medlemstidning ”Häst och ryttare”. Den ingår i medlemsavgiften och kommer direkt hem i brevlådan. Se bild nedan.

Gör så här:

• Betala in medlemsavgiften till klubbens plusgirokonto 670075-1
  • Skriv namn på den/de betalningen avser.
  • Skicka, i samband med detta, även ett mail till klubben på This is a mailto link och skriv namn och personnr(10siffror) på den nya medlemmen/de nya medlemmarna, postadress, mobilnr o e-postadress.

Medlemsavgifter 2017:

• Junior 300 kr
  • Senior 450 kr
  • Familj 1000 kr

häst och ryttare

Tidningen Häst & Ryttare:

Förutom aktuell information från förbundet kan Du läsa om allt möjligt som är av intresse för den ridintresserade, som olika grenar, träningstips, ryttarprofiler, hästskötsel och mycket mer.

postit lapp

Uppdaterad: 11 MAJ 2017 08:58 Skribent: Anita Stockfors