Nyheter från SDF

Den 23-24 oktober 2021 är det återigen dags för succén RidsportForum Stockholm - helgen som är för er som är förtroendevalda i föreningar anslutna till Stockholms Läns Ridsportförbund.

Kansliets sommartider

(2021-06-21 15:45)

Proppgranskning gällande 1*- och 2*-tävlingar som hålls före den 15 oktober.

Stockholms Läns Ridsportförbund söker medarbetare till distriktskansliet.

Förbundsstyrelsen har idag tagit beslut om att från 1 juni öppna tävlingar för alla åldersgrupper av ryttare, i enlighet med ordinarie och tillfälliga TR samt bestämmelser i respektive proposition. TDB öppnar för anmälningar idag den 28 maj kl 13:00.

Anmälan till Ponny- & Stockholmscupen för säsongen 2021/2022 är nu öppen.

Nu är det hög tid att börja planera inför tävlingarna nästa vår. Anmälan till Allsvenskorna som rids under våren 2022 är nu öppen och sista dag för anmälan är den 30 september 2021.

Första kvalomgången i Prins Carl Philips Pris rids på närmare 100 tävlingsplatser i hela landet med ca 4.700 startande ekipage. Segrarna i kvalklasserna får ett specialdesignat Friends-gehäng.

Svenska Ridsportförbundet inväntar fortfarande konkreta besked och klargöranden från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet om tävlingar för vuxna, samt eventuella ytterligare lättnader för barn och unga, som ska börja gälla från 1 juni.

Stockholms Läns Ridsportförbund meddelar nu att DM i Stockholms län 2021 ställs in, detta gäller alla grenar.

Efter Folkhälsomyndighetens besked att det blir möjligt för barn och unga födda 2002 och senare att tävla i sin idrott igen öppnar nu ridsporten för enstaka tävlingar för de yngre.

Finalen för den populära hästkunskapstävlingen Vi i stallet kommer att genomföras den 19 september 2021.

Det händer mycket nu inom ridsporten, se till att du som ordförande hänger med.

medlemsavgift

E-post: info@marstaridklubb....