Nyheter från SDF

Information till dig som är lagledare eller deltagare i lag i Allsvenskan nu under våren.

Sök Återstartsstöd nu

(2022-01-11 15:30)
Missa inte chansen! Den 15 december öppnade ansökan för att få återstartsstöd och den är fortfarande öppen för ansökningar.

Årsmöten 2022

(2022-01-11 11:02)

Den 20 februari håller distriktets Ungdomssektion en utbildning för er som vill handleda och vara lagledare för lag i Vi i stallet.

Medlemsrapportering

(2021-12-15 11:58)
Den 16 december öppnar rapporteringslänken i IdrottOnline för alla föreningar att redovisa antalet medlemmar.

Bragdguld till ridsporten

(2021-12-07 13:50)
För första gången någonsin har ett bragdguld delats ut till ridsporten. 2021 års bragdguldsvinnare är svenska OS-laget i hoppning, för det lika historiska lagguldet på OS i Tokyo.

Västmanlands, Södermanlands och Stockholms Läns Ridsportförbund bjuder in medlemmar i föreningarna som är minst 18 år och som är intresserade och/eller verksamma på ridskola och/eller i föreningarnas verksamhet till Ungdomsledarkurs.

Det blev en given succé när SIHS Käpphäst Presented by Friends hoppade ingång med roliga kval och massor av barn mitt i Skandinaviens största shopping-galleria. Nu väntar Sweden International Horse Show för finalisterna. Nu är startlistorna klara.

medlemsavgift

E-post: info@marstaridklubb....