Nyheter från SDF

Lördagen den 11 juni intar käpphästarna huvudstan när Käpphästhoppet Sergels Torg värmer upp inför Stockholm Horse Week. Tre timmar av lek, pyssel och hopptävling – gratis och öppet för alla.

Den 1 maj reds finalen i Stockholmscupen i dressyr hos Farsta Ryttarvänner. I höstas startade cupen upp med tio lag uppdelade i två grupper. De två gruppvinnarna, Botkyrka Ridsällskap och Ågesta Ridklubb, möttes i finalen.

Vill du utveckla din ridning eller satsar du mot toppen? Är du mellan 13 och 17 år och tävlar häst eller ponny på lägst LB nivå i hoppning, dressyr eller fälttävlan lägst P80 eller H90. Ansök till Satsningen på Unga Ryttare 2022.

I söndags var det dags för finalen i Vi i stallet. Tävlingen arrangerades i år hos Ågesta Ridklubb. Grattis Solna Fältrittklubb som vann årets final.

Ridskolornas fantastiska medarbetare har egna mästerskap, Lektionshästmästerskapen. Mästerskapen rids i både hoppning och dressyr för både ponny och häst.

Från april 2022 introduceras Fälttävlanskortet digitalt i TDB. Fälttävlanskort Ponny/Häst och Godkänd P1*/H2* kommer att börja registreras från och med nu på ryttarens kontoprofil i TDB vid tävling och för nytagna kort.

Parasatsning 2022

(2022-04-13 13:40)
Under 2022 har Riksidrottsförbundet möjliggjort för Svenska Ridsportförbundets medlemsföreningar att söka ekonomiskt stöd för uppstart och utveckling inom diverse områden för att främja paraverksamhet.

Den populära kunskapstävlingen Vi i stallet kommer att hållas den 24 april hos Ågesta Ridklubb.

Tävlingssektionen i Stockholms Läns Ridsportförbund har skapat en enkät med frågor kring tävling som de önskar att ryttare i Stockholms län svarar på.

Nu finns TDB-hjälpen, en digital hjälpreda som ger dig svaren på de vanligaste frågorna om ridsportens tävlingsdatabas.

Nu har arbetet med nya tävlingsreglementet, TR 2023-2024, kommit så långt att det är dags för dig att tycka till i den allmänna remissrundan.

Är du ny i styrelsen eller vill er styrelse ha lite ny inspiration och kunskap om föreningsarbete?

Den 26 april arrangerar vi en föreläsning för dig som är ledare, tränare, ridlärare eller vårdnadshavare till unga som använder sociala medier.

medlemsavgift

E-post: info@marstaridklubb....