Nyheter från SDF

Den 30 september 2021 är sista dag att ansöka om tävlingar och Allsvenska-omgångar under våren 2022.  Anmälan till Allsvenskorna som rids under våren 2022 är öppen och sista dag för att anmäla lag är den 30 september 2021.

Fullspäckat program när styrelsen och sektionsordföranden planerar för år 2022.

Finalen för den populära hästkunskapstävlingen Vi i stallet kommer att genomföras den 19 september 2021.

Landets bästa ridskola, visst finns den i Stockholm? Landets bästa ridlärare finns såklart också i Stockholm. Nomineringen är nu öppen ända fram till den 20 september 2021.

Kansliets sommartider

(2021-06-21 12:50)
Under sommaren 2021 kommer kansliet att vara stängt under två veckor mellan den 26 juli - 6 augusti.

Proppgranskning gällande 1*- och 2*-tävlingar som hålls före den 15 oktober.

Stockholms Läns Ridsportförbund söker medarbetare till distriktskansliet.

Förbundsstyrelsen har idag tagit beslut om att från 1 juni öppna tävlingar för alla åldersgrupper av ryttare, i enlighet med ordinarie och tillfälliga TR samt bestämmelser i respektive proposition. TDB öppnar för anmälningar idag den 28 maj kl 13:00.

Anmälan till Ponny- & Stockholmscupen för säsongen 2021/2022 är nu öppen.

Första kvalomgången i Prins Carl Philips Pris rids på närmare 100 tävlingsplatser i hela landet med ca 4.700 startande ekipage. Segrarna i kvalklasserna får ett specialdesignat Friends-gehäng.

Svenska Ridsportförbundet inväntar fortfarande konkreta besked och klargöranden från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet om tävlingar för vuxna, samt eventuella ytterligare lättnader för barn och unga, som ska börja gälla från 1 juni.

Stockholms Läns Ridsportförbund meddelar nu att DM i Stockholms län 2021 ställs in, detta gäller alla grenar.

Efter Folkhälsomyndighetens besked att det blir möjligt för barn och unga födda 2002 och senare att tävla i sin idrott igen öppnar nu ridsporten för enstaka tävlingar för de yngre.

medlemsavgift

E-post: info@marstaridklubb....