Hoppa till sidans innehåll

Dags att betala medlemsavgiften för 2022

23 FEB 2022 14:37
Vi välkomnar både gamla och nya medlemmar till Märsta Ridklubb 2022, du kan välja att vara aktiv- eller stödmedlem.
 • Uppdaterad: 23 FEB 2022 14:37

Välkommen som medlem i Märsta Ridklubb

 • Alla som rider på ridskolan samt tävlande för MRK måste vara medlemmar. Medlemsavgiften ingår ej i ridavgiften
 • Medlemskap krävs även för att delta i klubbens aktiviteter och för att nyttja klubbens faciliteter.
 • På Svenska Ridsportförbundets förbundsstämma i maj 2013 tog beslutet att Svenska Ridsportförbundet ska upphandla och ha en gemensam olycksfallsförsäkring. Från och med den 1 januari 2015 kommer alla medlemmar i föreningar anslutna till Svenska Ridsportförbundet att omfattas av en olycksfallsförsäkring via sitt medlemskap. Mer information om försäkringen finns att läsa på vår hemsida.
 • Du får Ridsportförbundets medlemstidning ”Häst och ryttare”. Den ingår i medlemsavgiften och kommer direkt hem i brevlådan. Se bild nedan.

 

Gör så här:

 • Plusgirokonto 670075-1,
 • OBS! Ange i kommentarsfältet för den medlem ni betalar in för namn och hela personnumret, tio siffror, på inbetalningen. Skicka också ett mail till This is a mailto link där du anger vilka du betalt medlemskap för med namn, persnr, mobilnr, mailadress.

Medlemsavgifter per kalenderår, 1/1-31/12:

 • Junior 330 kr  (t o m det år man fyllt 18 år)
 • Senior 500 kr
 • Familj 1200 kr
 • Stödmedlem 100 kr

Stödmedlem

Till föräldrar/släktingar som inte är aktiva på anläggningen och som inte rider här på klubben, vill vi gärna tipsa om möjligheten att bli MRK Stödmedlem. Vi har valt det här upplägget eftersom ett fullvärdigt medlemskap innebär att nästan hela avgiften går till distriktet och ridsportförbundet vilket inte stödmedlem gör utan det stannar i klubben.

Vår förhoppning är att många föräldrar/släktingar vill stödja sina barns fritidsintresse genom att bli MRK stödmedlem. Intäkterna går till vår verksamhet för att kunna köpa in material och för underhåll av anläggningen.

Stödmedlemskap kan inte lösas av de som rider aktivt, inte heller av den som löser anläggningsavgift - då skall ordinarie medlemskap lösas.

Stödmedlem 100kr per kalenderår  (stödmedlem, omfattas inte av försäkringar o får inte heller tidningen Häst& Ryttare) Observera att du som stödmedlem saknar rösträtt på årsmöte/extra stämmor. Om man deltar i aktiviteter eller annat skoj på Märsta Ridklubb är det endast medlemmar som täcks av medlemsförsäkringen, övriga deltagare är med på egen risk och bör ha en egen försäkring som täcker upp för dem.

 

häst och ryttare

Tidningen Häst & Ryttare:

Förutom aktuell information från förbundet kan Du läsa om allt möjligt som är av intresse för den ridintresserade, som olika grenar, träningstips, ryttarprofiler, hästskötsel och mycket mer.

postit lapp

Välkommen till oss som medlem i Märsta Ridklubb!

Skribent: Johnny Dahlberg
E-post: Adressen Gömd

RR

medlemsavgift 

MRK_LOGGA_50 Följ Märsta ridklubb på Facebook

 

 

 

Cedecor_190 

 

Klicka på nedanstående bild

för att komma till

SvRF's portal till mer hästkunskap

 

Hastfilm

 

 

 

Postadress:
Märsta RK - Ridsport
Lunda Gård
19592 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859252314
E-post: info@marstaridklubb....

Se all info