Hoppa till sidans innehåll

Höstterminen startar 21 augusti

09 AUG 2017 07:54
Vi hälsar både nya och gamla elever välkomna tillbaka efter sommaruppehållet!
  • Uppdaterad: 17 JUN 2018 12:22

Terminen startar måndagen den 21 augusti.

Om du inte har hört något ifrån din ridlärare under sommaren så är du välkommen samma dag och tid som du ridit under vårterminen.

Ni som går och funderar på om ni ska börja rida, är välkomna att höra av sig till oss. Vi har ridning för alla åldrar och nivåer och kan gemensamt med dig hitta en passande grupp. Vid eventuella mer frågor och funderingar ring till stallet på telefonnummer: 08-592 523 14 alternativt kom ut och hälsa på.

Hästarna och ponnysarna har haft en välbehövlig vila och njutit dygnet runt i sina sommarhagar. Inom kort kommer de tillbaka till anläggningen och kommer att finnas redo när den nya ridterminen startar.

Ni är så hjärtligt välkomna att tillsammans med oss förvärva och befästa ny och mer häst- och ridkunskap och få många goda vänner både människor och djur. Ni har väl sett att vi även har skaffat två små söta kaniner "Molly & Polly".

Ett tips! Håll utkik både på hemsida, social media samt i stallet - vi kommer att lägga ut mer information om olika roliga aktiviteter som vi kommer att erbjuda Er under höstterminen.

Vi ses!

Hälsningar

MRK & RRC

Skribent: Anita Stockfors
E-post: Adressen Gömd

RR

medlemsavgift 

MRK_LOGGA_50 Följ Märsta ridklubb på Facebook

 

 

 

Cedecor_190 

 

Klicka på nedanstående bild

för att komma till

SvRF's portal till mer hästkunskap

 

Hastfilm

 

 

 

Postadress:
Märsta RK - Ridsport
Lunda Gård
19592 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859252314
E-post: info@marstaridklubb....

Se all info