Tävling och Träning

För att se vilka tävlingar vi har anmält inför detta år klicka här.

VÄLKOMNA!

Propositioner och anmälan kommer att läggas ut på hemsidan. Anmälan sker via tävlingsdatabasen.

Vägbeskrivning:

Från Stockholm: Kör E4 mot Uppsala, sväng av motorvägen vid Märsta (Eurostop). Passera två trafiksignaler, kör rakt igenom rondellen mot Sigtuna, Kör även rakt igenom de 2 kommande rondellerna mot Sigtuna. Passera sågen Lundqvist & Lindroth på vänster sida. Sväng vänster efter ca 50 m från sågen. Sväng direkt höger, ca 2 km in på vägen ligger Rävsta Ridcenter på vänster sida.

Från Uppsala: Kör väg 255 (gamla E4) mot Märsta,, innan Vassunda sväng höger mot Sigtuna. Vid rondell strax innan Sigtuna, sväng vänster i rondellen mot Märsta. Kör över bro, ca 1 km efter bron sväng höger, skyltat Lunda. Sväng direkt till höger, ca 2 km in på vägen ligger Rävsta Ridcenter på vänster sida.

Fån Västerås/Enköping: E18. Efter Enköping ta av mot Uppsala och åk väg 55 ca 7 km till rondell. Fortsätt väg 263 mot Sigtuna. Efter 14 km sväng vänster mot Sigtuna/Arlanda. Efter 8 km vänster mot Sigtuna/Arlanda. Efter 6 km höger och vid nästa rondell kör mot Stockholm/Arlanda/Märsta, efter ca 3 km höger och följ sen skyltningen skyltningen mot Lunda.

GPS-koordinater:

Lat: 59.611560