Vägbeskrivning

GPS-koordinater:

Lat: 59.611560
Lon: 17.771330

Från Stockholm: Kör E4 mot Uppsala, sväng av motorvägen vid Märsta (Eurostop). Passera två trafiksignaler, kör rakt igenom rondellen mot Sigtuna, Kör även rakt igenom de 2 kommande rondellerna mot Sigtuna. Passera sågen Lundqvist & Lindroth på vänster sida. Sväng vänster efter ca 50 m från sågen. Sväng direkt höger, ca 2 km in på vägen ligger Rävsta Ridcenter på vänster sida.

Från Uppsala: Kör väg 255 (gamla E4) mot Märsta,, innan Vassunda sväng höger mot Sigtuna. Vid rondell strax innan Sigtuna, sväng vänster i rondellen mot Märsta. Kör över bro, ca 1 km efter bron sväng höger, skyltat Lunda. Sväng direkt till höger, ca 2 km in på vägen ligger Rävsta Ridcenter på vänster sida.

Fån Västerås/Enköping: E18. Efter Enköping ta av mot Uppsala och åk väg 55 ca 7 km till rondell. Fortsätt väg 263 mot Sigtuna. Efter 14 km sväng vänster mot Sigtuna/Arlanda. Efter 8 km vänster mot Sigtuna/Arlanda. Efter 6 km höger och vid nästa rondell kör mot Stockholm/Arlanda/Märsta, efter ca 3 km höger och följ sen skyltningen skyltningen mot Lunda.

Uppdaterad: 12 MAJ 2017 10:09 Skribent: Fredrik Rudin