Snart dags att betala medlemsavgiften för 2020!

22 JAN 2019 09:37
Vi välkomnar både gamla och nya medlemmar till Märsta Ridklubb 2020. du kan välja att vara aktiv- eller stödmedlem.
  • Uppdaterad: 22 JAN 2019 09:37

Avgifterna per kalenderår, 1/1-31/12

• Junior 300 kr  (t o m det år man fyllt 18 år)
• Senior 450 kr
• Familj 1000 kr
• Stödmedlem 100kr

Plusgirokonto 670075-1, OBS! Ange i kommentarsfältet för den medlem ni betalar in för namn och hela personnumret, tio siffror, på inbetalningen. Skicka också ett mail till This is a mailto link där du anger vilka du betalt medlemskap för med namn, persnr, mobilnr, mailadress.
Detta då det i medlemsavgiften ingår en olycksfallsförsäkring.

Du kan även vara Stödmedlem

Till föräldrar/släktingar som inte är aktiva på anläggningen och som inte rider här på klubben vill vi gärna tipsa om möjligheten att bli MRK Stödmedlem. Vi har valt det här upplägget eftersom ett fullvärdigt medlemskap innebär att nästan hela avgiften går till distriktet och ridsportförbundet vilket inte stödmedlem gör utan det stannar i klubben.

Vår förhoppning är att många föräldrar/släktingar vill stödja sina barns fritidsintresse genom att bli MRK stödmedlem. Intäkterna går till vår verksamhet för att kunna köpa in material och för underhåll av anläggningen.

Stödmedlemskap kan inte lösas av de som rider aktivt, inte heller av den som löser anläggningsavgift - då skall ordinarie medlemskap lösas.

Stödmedlem 100kr per kalenderår  (stödmedlem, omfattas inte av försäkringar o får inte heller tidningen Häst& Ryttare). Observera att du som stödmedlem saknar rösträtt på årsmöte/extra stämmor. Om man deltar i aktiviteter eller annat skoj på Märsta Ridklubb är det endast medlemmar som täcks av medlemsförsäkringen, övriga deltagare är med på egen risk och bör ha en egen försäkring som täcker upp för dem.

Här finns ytterligare info att läsa om medlemsskap!

Välkommen till oss som medlem!