Lite bilder ifrån lördagens hopptävling!

03 SEP 2018 09:51
Lördagens hopptävling är nu avklarad! Stort TACK till alla våra duktiga funktionärer. Vi tackar "vår" fotograf Bo Bennergård för alla fina bilder. Ni hittar fler av hans bilder på www.ridsportfoto.se
  • Skapad: 03 SEP 2018 09:51

Bilden ovan ser ni en av våra egna ryttare in action. Anna-Karin Wangler och Cumulus. Grattis till Er 4:e placering i 1,10 klassen.

Stort GRATTIS till alla segrare i helgen!

Josefine Öqvist och Silver Loop ifrån Stora Wäsby Fältrittklubb 1:a i 1,00 m klassen!

Joel Andersson och Castell Gandolfo från Strömsholms Ridsportförening 1:a i kvalklassen till Elmia Scandinavian Horse Show 4-åriga hästar. Placeringen sker efter bedömning där hästens kapacitet, teknik mm bedöms. Bedömningen sker med två domare som dömer ihop.

Joanna Backelin och Raul H från Södertälje Ridklubb 1:a i 1,10 m klassen!

Nathali Grahn och Alieka från Sigtunabygdens Ryttarförening 1:a i 1,15 m klassen!

Banbyggaren Mats Samuelsson, Sylve Söderstrand och Pontus Westergren.

Sylve Söderstrand och Pontus Westergren är de två domarna som tillsammans dömer hästens kapacitet, teknik m.m. i kvalklassen till Elmia Scandinavian Horse Show 4-åriga hästar.

Banbyggaren Mats Samuelssons hund tar en paus.

Dags för ombyggnation av banan. Mats Samuelsson i täten följd av våra duktiga banfunktionärer!

Publiken uppe på höjden!