Kom och hjälp oss byta staket runt stora ridbanan!

13 SEP 2018 14:08
Den ena långsidan är redan klar. Nu tar vi tacksamt emot all arbetskraft vi kan, för att byta det som är kvar längs ridbanan.
  • Uppdaterad: 13 SEP 2018 14:12

Ju fler vi blir ju lättare blir arbetsbördan och gemenskapen större. Vi har virket om du har verktyg, så ta med skruvdragare (gärna med extra batteri), tigersåg, vattenpass, cirkelsåg, kofot m.m. Har du även vana att köra lastbil/traktor/grävare så är det även färdigheter vi behöver ha hjälp med.

Vi startar kl 10 och håller på som längst till 17. Kan du inte vara med hela dagen så är några timmar bättre än inga alls. Vi bjuder på enklare lunch o fika.

Fyll i anmälan på anslaget om du vill vara med, det finns i stallet eller meddela till Malin Bölja 070-461 18 96 på den dag/helg som du/ni kan hjälpa till så att vi vet hur mycket lunch vi behöver planera för.

Det är en stor ridbana och det kommer att kräva några helger. Därför har vi planerat in följande datum

16 sep
22-23 sep
29-30 sep

Mer om vad vi ska göra får du information om när du kommer. Ta på dig oömma kläder och gott humör.

Det blir en toppendag och vi hoppas verkligen att Du kan vara med och hjälpa till.

Väl mött!