Vi söker funktionärer!

09 JAN 2018 11:08
Märsta Ridklubb har planerat in flera hopp-och dressyrtävlingar även under 2018. Vi är en ideell förening med begränsade resurser och därför helt beroende av de inkomster våra tävlingar ger. Därför vill vi redan nu be om er hjälp.
  • Uppdaterad: 17 JUN 2018 12:22

Hej Kära medlem,

Skriv upp er och se till att våra tävlingar blir fantastiska samt stärker klubbens vi-känsla!

Det är obligatoriskt att du som aktiv medlem ställer upp som funktionär inför och under tävlingar. Föreningen kommer att behöva din hjälp under flera tillfällen under 2018. Är du vårdnadshavare till barn under 15 år ska du som målsman, p.g.a. säkerhetsskäl, bemanna de olika posterna (vissa poster kan barn vara med vuxen)

Inför och under tävling finns olika arbetsuppgifter som behöver bemannas t.ex. cafeteria, parkering, hinderbyggnad, städning, sjukvårdare, banunderhåll som sladdning och bevattning, sekretariat, in- och utsläpp till tävlingsbanan mm. Det betyder att du inte behöver ha särskilda förkunskaper för att bemanna många av posterna. Du behöver inte heller fatta några tävlingsbeslut. Om du vill veta mer om vad de olika posterna innebär prata med Sanna eller en ridlärare.

Boka redan nu in tävlingsdagar i er kalender. Meddela funktionärsansvarig Sanna Hidegård (Tävlingsområdet) eller Malin Bölja (Cafeteria) så tidigt som möjligt vilka tävlingar ni är intresserade av att hjälpa till vid.

Som funktionär får du mat, fika, kaffe och dricka.

Vi vill gärna sälja hembakt fikabröd på tävlingarna. Vill du baka tar vi tacksamt emot.

Hör av dig till Sanna Hidegård 070-480 08 49 (Tävlingsområde) eller Malin Bölja 070-461 18 96 This is a mailto link (Cafeteria) så fort som möjligt och meddela att du kan vara med 27 januari och/eller 18 februari. Meddela gärna redan nu om du kan medverka på övriga tävlingar. Ju tidigare vi får klart personalschema desto lättare för alla inblandade.

Följande tävlingar är planerade för 2018:
Lördag 27 januari (Hoppning)
Söndag 18 februari (Hoppning)
Lö-sö 28-29 april (Dressyr)
Fr-Sö 1-3 juni (Hoppning) – Märsta Equestrian Summer Games - Stor tävlingshelg då det behövs många funktionärer inför o under tävlingshelgen.

Fr-Sö 17-19 augusti (Dressyr)- Märsta Equestrian Dressage by Hööks – Stor tävlingshelg då det behövs många funktionärer inför o under tävlingshelgen

Lö-Sö 1-2 september (Hoppning)
Lördag 20 oktober (Dressyr)
Söndag 18 november (Dressyr)