Vinnarna ifrån hopptävlingen 2 juni

04 JUN 2018 13:39
STORT TACK till alla våra duktiga funktionärer som kämpade på i värmen och med sin insats gjorde så att vi kunde genomföra våra hopptävlingar under lördagen. Grattis till alla placerade ekipage! Se fina bilder på vinnarna.
  • Uppdaterad: 17 JUN 2018 12:22

Här nedan presenteras vinnar-ekipage ifrån respektive klass. Fotona är tagna av Bo Bennergård som fotograferade under hela dagen. Ni hittar samtliga bilder på www.ridsportfoto.se

Michelle Svensson och W Magic ifrån Stockholms Fältrittklubb, segrare i klass 3, 1,10.

Ninn Blomkvist och Quillen van de Q8 ifrån Enköpings Ridklubb, segrare i klass 4, 1,20.

Malin Sundqvist och Cureasand TK ifrån Södertörns Ryttarcenter, segrare i klass 5, 1,20. Denna klass ingick även som en deltävling i Stockholm 120 Tour 2018 med final på Runsten vecka 32. Varje deltävlingssegrare är direktkvalad till finalen, så Grattis även till den platsen, Malin.

Amanda Nieminen och Spinda Cantaloupe (F.2) ifrån Orlångens Ridsällskap, segrare i klass 6, 1,30.