Märsta Equestrian Dressage by Hööks

18 AUG 2017 17:17
Grattis till vinnarna i respektive klass!! Fina bilder på alla segrare med det fina segertäcket ifrån Hööks.
  • Uppdaterad: 17 JUN 2018 12:22

KLASS 1. Emma Tedenström och Tellerup's Ducato från Sundby Ridklubb 1:a i fredagens Lätt B:3.

KLASS 2. Tilde Carlengård och Bardolino ifrån Enköpings RK red hem segern i fredagens Lätt A:3.

KLASS 3. Fanny Karlsson och River Silvana Q ifrån Enköpings RK blev 1:a i fredagens MSV C:1.

KLASS 4. Therese Drake af Hagelsrum och Antikyan från Täby RS blev 1:a i lördagens Lätt B:1.

KLASS 5. Frida Wicksell och Top Crut från Mälardalen Eventing blev 1:a i lördagens Lätt A:2.

KLASS 6. Ida Pettersson och Midori från Stora Wäsby FRK blev 1:a i lördagens Lätt A:4.

KLASS 7. Johanna Jendland och Horatio från Helsingborgs FRK blev 1:a i lördagens Msv C:2.

KLASS 8. Alinda DallaSanta och Cilerno från Dressage Club blev 1:a i söndagens klass Msv B:2.

KLASS 9. Veronica Rådman Norr och Roberto från Berga Ryttarförening blev 1:a i klass Msv A:1.

KLASS 10. Christine Knutsson och Cisco ifrån Sorunda RK blev 1:a i söndagens Msv B:5.